Vakcinisani ste? Godinu dana besplatnih letova za vas

Poslao/la

S obzirom da je većina turističkih destinacija otvorila svoje granice za posetioce, Junajted Erlajns poklanja besplatne letove za 30 vakcinisanih putnika.

Ova avio kompanija organizovala je nagradna igru pod nazivom „Tvoja prilika da letiš“ u kojoj srećnim pobednicima daje povratnu kartu za nekoliko putovanja i jednogodišnju kartu za jednog vakcinisanog dobitnika.

„Veoma smo ponosni što možemo da podstaknemo ljude da se vakcinišu“, ističe izvršni direktor avio kompanije Skot Kirbi, a prenosi B92.

„Presrećni smo što ljudima možemo da damo jedan razlog više da se vakcinišu, jer je to početni korak koji vodi susretu sa svojim porodicama“, dodaje Kirbi.

Takmičenje je otvoreno za sve članove „United’s Mileage Plus“ programa, kao i za one koji hoće da postanu (mogu se besplatno prijaviti za ovaj program).

Da bi putnici učestvovali, neophodno je da svoj validni dokument o vakcinaciji prijave na sajtu kompanije i to do 22. juna.

Shodno ovome, kompanija Junajted Erlajns će svakog dana, u junu mesecu, poklanjati besplatne letove za dvoje i to u bilo kojoj klasi koju putnici požele. Sve destinacije na kojima lete avioni ove kompanije biće dostupni pobednicima, a takmičenje traje do isteka zaliha, odnosno, sve dok se ne podeli 30 besplatnih karata.

Da stvar bude zanimljivija, po završetku takmičenja, ova avio kompanija objaviće 5 velikih nagrada, kao i njihove pobednike, koje podrazumevaju jednogodišnju kartu za dvoje na bilo koje destinacije. Proglašenje pobednika jednogodišnjih karata očekuje se 1. jula.

Za sam kraj, dobitnici jednogodišnje karte biće u mogućnosti da lete u bilo kojoj inostranoj zemlji, u kojoj leti ova kompanija, međutim, pobednik je u obavezi da leti sa svojim parom. Ukupan broj letova jednogodišnje karte iznosi 26, što bi značilo da par može da putuje svake druge nedelje.

Pravo na učestvovanje imaju svi punoletni građani.

Blog Post Lokacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *