To Montenegro, nova avio kompanija, kreće sa prodajom karata

Poslao/la

Prodaja karata nove avio kompanije To Montenegro kreće danas a prvi komercijalni let 10. juna ka Beogradu, izjavila je gostujući u Bojama jutra TV Vijesti Mina Muković portparolka kompanije.

„Danas najavljujem prodaju, prodaja će krenuti sa promo-akcijom. Ta promo-akcija će važiti za povratnu kartu i iz Tivta i iz Podgorice po ceni od 109 evra. Radi se o ograničenom broju sedišta, pa bih ohrabrila korisnike da što pre kreću sa kupovinom po ovoj ceni“.

Korisnici će moći da uđu na sajt airmontenegro.com i da tamo rezervišu karte.

„Sajt je jednostavan za korišćenje, lako će se snaći. Kreće prodaja od danas. Još jednom da naglasim, to kreće za letove od 10. juna iz Tivta i Podgorice, sa promotivnim cenama“, rekla je Muković.

„Početak naših operacija svakako će obeležiti let za Sarajevo, mi smo veoma ponosni što možemo da podržimo našu fudbalsku reprezentaciju na taj način. Za Sarajevo će za sada biti organizovan samo taj čarter let, ali to ne znači da Sarajevo neće biti destinacija i budućeg redovnog komercijalnog saobraćaja. To je svakako nešto što ćemo razmotriti u kompaniji“, rekla je ona.

Blog Post Lokacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *