Svakom zaposlenom kompanija poklonila po nov automobil

Svakom zaposlenom kompanija poklonila po nov automobil

Kompanija u Kini za proizvodnju čelika nagradila je sve svoje 4116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožđa i čelika Điangsi (Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation) organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu.

Mediji prenose da je ta kompanija poslednjih pet godina beležila sve veću dobit, a uprava je htela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili svakome od njih da poklone automobil.

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4116 vozila, od toga 1183 Folksvagen Magotana i 2933 modela Ford Teritori.

Kako javlja kineski sajt sajt Sohu, vrednost vozila iznosi oko 500 miliona juana (74 miliona dolara) ali je kompanija Điangsi takođe najavila da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu 1. oktobra, a video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

O Lara

Volim putovanja i podržavam sajtove: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com