Saveti za bolju predigru

Saveti za bolju predigru

Poslužite se sledećim trikovima za veće uživanje u “predjelu”…

Ženama je posebno važna uspešna predigra, jer je njima potrebno duže vremena da dođu do nivoa uzbuđenja koji je potreban za orgazam. Ali, iz nekog nepoznatog razloga, mnogi muškarci vole da preskoče predigru ili je ubrzaju.

Započnite predigru ranije

I pritom mislimo tokom izlaska, jer zašto bi trebala da čekate dok dođete kući? Lagani dodir, sexy pogled, igra rečima – daj mu do znanja šta ga čeka kasnije.

Komunikacija

Pre nego što bilo šta započnete, smislite neki zanimljivi scenario: opišite detalje, šta biste voleli da radite, a sve popratite po kojim dubokim uzdahom i mešavinom tišeg i sporijeg glasa. Baš nas zanima koliko ćete uspeti da izdržite bez konkretnih poteza.

Skrivene erogene zone

Vrat, uši, njegov struk… Koja je njegova skrivena erogena zona? Istražujte i pratite njegove reakcije, a ako nemate previše vremena, područje između brade i vrata je najosetljiviji deo, jer su živci bliže površini kože.

Praznik za oči

Nije tajna da su muškarci vizualni tipovi. Pa pre nego što na brzinu skinete sve sa sebe i uskočite u krevet, odvojite minut ili dva kako bi njegovim očima priredili pravi mali šou. Iskoristite svoje plesne veštine i skidajte deo po deo, polako.

“Kad muškarci vide takve prizore, nivo testosterona raste, ohrabrujući njihov seksualni nagon. Što mu duže dopustite da gleda, on će biti više uzbuđen.”

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com