Prevarila ili žrtva prevare?! BRENA NA ISPITIVANJU U NEMAČKOJ POLICIJI!

Prevarila ili žrtva prevare?! BRENA NA ISPITIVANJU U NEMAČKOJ POLICIJI!

Koncert Lepe Brene i Amara Jašarspahića Gileta u nemačkom gradu Hagenu, otkazan je u poslednjem trenutku, jer pevači nisu mogli da se dogovore sa organizatorom oko isplate honorara, pa umesto pred publikom, pevači su završili u policiji

Naime, kako piše “Dnevni avaz”, Husein Velagić, organizator pomenutog koncerta, otkrio je da je pevačicu morao da prijavi policiji jer je Lepa Brena odbila da izađe pred publiku zbog neisplaćenog honorara. Menadžer je u izjavi za bosanski portal, rekao da je pevačici ranije isplatio deo novca, a kako je propustio i da joj isplati celu svotu, pevačica je odbila da izađe pred publiku.

Velagić je potom pozvao policiju i prijavio pevačicu zbog prevare, a najavio je i da će podneti tužbu protiv Lepe Brene.

Međutim, pevačicin menadžer, Bane Obradović, tvrdi da je istina ipak drugačija.

– On uopšte nije dao novac, ništa nije platio, ni rasvetu, ni razglas… To mogu da potvrde svi koji su te večeri bili u dvorani. Zapravo, problem je nastao onda kada je Brena od njega tražila da potpišu ugovor jer ona nigde neće da radi ukoliko sve nije regularno. A Velagić nije hteo da potpiše ugovor da bi izbegao da plati porez – rekao je Obradović i dodao:

– S druge strane, policija nije uzela samo Breninu izjavu već je obavila razgovor sa svima koji su bili uključeni u organizaciju, muzičarima, konobarima… Ona je došla u Nemačku iako joj nije ranije isplaćen honorar, mada je bio dogovor da sve dobije unapred. Znači, nije tačno da joj je dao deo novca, a da je ostatak trebao da joj da te večeri. Od njih nije dobila ništa – rekao Obradović za “Avaz” i ističe da Brena nije zadržana u policiji jer je noć kasnije nastupala u Holandiji.

Sa druge strane, poznavaoci muzičkih dešavanja u Nemačkoj tvrde da Velagić nikad nije bio menadžer, već da se inače bavi prodajom mesa, ali i da Brena nije prva koju je prevario na sličan način, zaključuje se na kraju teksta.

O Goca

Saradnik sajta Avionom.com