Pretvorite YouTube video spot u mp3 format

Pretvorite YouTube video spot u mp3 format

Pomoću saveta naučite kako da konvertujete video spot sa YouTube-a u mp3 format. Kasnije slušajte mp3 format na svom PC, laptopu, tabletu, mp3 plejeru ili mobilnom telefonu.

Kao korisnik interneta ponekad koristim sajt YouTube kako bi pogledao poneki spot i poslušao neku pesmu. Još ako imate YouTube Nalog onda sigurno znate da možete napraviti listu klipova koju možete jednim klikom automatski pokrenuti i spotovi idu jedni za drugim, što je zgodno za preslušavanje pesama.

Međutim problem nastaje kada internet veza (konekcija) “pukne” ili uspori, i onda vam YouTube spotovi prekidaju, ili ih jednostavmo ne možete gledati.

Zbog ovih dešavanja volim da omiljene pesme, spotove downloadujem (skinem) na kompjuter u mp3 formatu i slušam ih do mile volje. Neke prebacim na CD, tablet ili mobilni. Zgodno, zar ne?

Inače, na YouTube-u možete pogledati, poslušati gotovo svaki spot, pesmu jer iste postavljaju i sami autori – zbog promocije.

Postupak konvertovanja videa u mp3 format:
U browseru (pretraživaču) Mozilla, Chrome…ili koji već koristite ukucate sajt YouTube-a: http://www.youtube.com i izaberete video/spot koji želite. Iskopirajte sada ceo link kao sa slike dole:

Kako pretvoriti youtube video u mp3 format

Iskopirajte link iz pretraživača (browsera)

Sada idite na sajt: http://www.youtube-mp3.org/sr i u prazno polje ubaci iskopirani link.

Klikni na “Pretvori video”. Nakon par sekundi vaš video spot, ili video materijal koji želite, biće konvertovan (pretvoren) u mp3 format.

Klikni na “Preuzmi” i mp3 će biti skinut na vaš kompjuter.

Zgodno, zar ne?

Ako Vam se sviđa i bilo vam je od koristi, lajkujte i preporučite da i vaši rođaci, prijatelji…mogu naučiti kako da ovo urade. Hvala.

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com