Ogromna kazna za zadržavanje na benzinskoj pumpi duže od 15 minuta

Ogromna kazna za zadržavanje na benzinskoj pumpi duže od 15 minuta

Početkom godine Dejan M. se u Beču počastio mesnom veknom i sokom na benzinskoj pumpi. Nakon što ih je konzumirao na licu mesta, kažnjen je sa 180 evra.

8. januara Dejan se zaustavio na benzinskoj pumpi u Deblingu, kako bi natočio gorivo i pojeo nešto na brzinu. Naručio je mesnu veknu i hladan sok, dobio naručeno i odmah ih je “slistio” na licu mesta. Ali, nekoliko dana kasnije dobio je iznenađenje – tužbu za ometanje poseda, prenosi N1 Zagreb pisanje Fenix magazina.

Bečlija bi sada trebalo da plati 180 evra jer je pojeo mesnu veknu na benzinskoj pumpi. Kao razlog se navodi to što je na tom mestu bio parkiran duže od 15 minuta.

“Prvo morate da sipate gorivo i dođete na kasu, a zatim naručite jelo i pričekati pripremu, i na kraju sve da platite”, rekao je ljutit Bečlija u razgovoru za “Heute”.

Međutim, izgleda da nije jedini koji je dobio tužbu zbog ometanje poseda na pomenutoj pumpi. Na Guglu postoji nekoliko komentara nezadovoljnih kupaca koji su doživeli slične stvari na istoj benzinskoj pumpi. Na primer, jedan od njih kupio je cigarete u trgovini i takođe mu je naplaćeno 180 evra, a to očigledno nije usamljeni slučaj.

Kao što je “Heute” pisao pre nekoliko nedelja, iza tužbe stoji privatna kompanija za nadzor parkinga, koju je nadležni vlasnik zadužio za nadzor poseda.

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com