Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa

Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa

Samo 10 dana nas deli od Samsungovog Unpacked 2016 događaja, kada će prvi put zvanično biti predstavljen novi Galaxy flegšip smartfon.

Kao što je i očekivano za uređaje takvog profila, procurele informacije i glasine se brzo pojavljuju internetom, pa smo pre par dana imali prilike da vidimo prve fotografije S7 modela sa prednje i zadnje strane, a danas imamo prilike da vidimo prototip uređaja u zlatnoj varijanti.

Nakon mnogih špekulacija o mogućih četiri različitih Galaxy S7 varijanti, Samsung se odlučio za svega dva modela, 5.1-inčni “običan” Galaxy S7 i 5.5-inčni Galaxy S7 edge.

Do sada smo imali prilike da vidimo S7 model na renderima u crnoj i sivoj varijanti, a danas imamo prilike da vidimo sliku prototipa u zlatnoj varijanti. Prošlogodišnji Galaxy flegšip je dolazio u crnoj, sivoj, zlatnoj i beloj, kao i ekskluzivnoj plavoj boji samo za S6 model, dok je S6 edge imao svoju zelenu varijantu.

Na prikazanoj fotografiji je predstavljen prototip uređaja, napravljen za proizvođače maski i za promotivne svrhe, i nije u pitanju funkcionalan telefon.

Međutim, prema velikom broju izveštaja, očekuje se da će S7 zapravo izgledati kao i prikazani prototip.

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com