Novi letovi sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“

Novi letovi sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“

Sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“uspostavljaju se novi letovi, koji će povezati Beograd i Varšavu.

Poljska nacionalna avio-kompanija LOT ponovo je uspostavila redovne letove između Beograda i Varšave, a letovi će se tokom zimske sezone obavljati četiri puta nedeljno.

Putnike će prevoziti avioni tipa „Embraer E-170“ ili „Embraer E-175“, čiji je kapacitet između 70 i 82 putnika, a dodaje se da tokom zimske sezone na liniji između Beograda i Varšave četiri puta nedeljno saobraća i nacionalna avio-kompanija „Er Srbija„.

Takođe, ruska avio-kompanija „Ural erlajns“ uspostavila je nedeljne letove između Beograda i moskovskog aerodroma Domodedovo, a letovi će se od 20. januara tokom zimske sezone obavljati dva puta nedeljno – sredom i nedeljom, a putnike će prevoziti avioni tipa „erbas A321“, kapaciteta 220 putnika.

„Ural erlajns“ je treća avio-kompanija koja povezuje Beograd i Moskvu, pored avio-kompanija „Er Srbija“ i „Aeroflot„, koje obavljaju redovan saobraćaj ka aerodromu Šeremetjevo.

Sa Aerodroma „Nikola Tesla“ – Beograd, tokom zimske sezone saobraća ukupno 27 avio-kompanija ka 57 destinacija u redovnom putničkom i robnom avio-saobraćaju.

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com