Мобилни полицијски шалтер у удаљеним селима Пирота, Димитровграда и Бабушнице

Мобилни полицијски шалтер у удаљеним селима Пирота, Димитровграда и Бабушнице

Захтеве за личне карте, пасоше, дозволе, или нека друга документа, мештани удаљених села у Пиротском округу до краја недеље моћи ће да предају у свом селу, где ће бити стациониран мобилни информативни центар полиције.

Како мештани планинских села која су удаљена од седишта локалних самоуправа не би долазили до полицијских станица, Министарство унутрашњих послова набавило је полицијски комби који је у потпуности опремљен, а у овом покретном шалтеру грађани ће моћи да затраже информације везане за рад полиције, али и да изваде лична документа.

Како кажу у пиротској полицији, комби ће у уторак, 10. марта, бити стациониран у старопланинским селима Дојкинци и Рсовац, а до краја недеље ће се премештати у другим удаљеним планинским селима Пирота, Димитровграда и Бабушнице.

У полицији додају да ће овај мобилни шалтер омогућити мештанима који живе у насељима удаљеним од полицијских управа и станица, где има старијег и слабо покретног становништва, да лакше дођу до потребних информација и докумената.

O Пирке Блогер

Знај да те је непријатељ онолико освојио и покорио колико ти је речи потро и својих потурио. Народ који изгуби своје речи престаје бити народ.