Mel Gibson: Oksana je svinja koja je u teranju

Mel Gibson: Oksana je svinja koja je u teranju

Popularni glumac je prvo pretukao svoju partnerku, izbio joj zub, a snimci koji su procurili u javnost dokazuju i da je ženomrzac i seksista.

Ako je suditi po napisima u američkoj štampi, Mel Gibson je zaista – podivljao. Popularni glumac odavno je poznat po svojoj prgavoj naravi, alkoholizmu, fizičkim napadima, ali i rasističkim stavovima. Sada je, pak, pokazao da je i ženomrzac.

Naime, njegova borba za starateljstvo nad devetomesečnom ćerkicom koju ima sa Ruskinjom Oksanom Grigorjevom dostiže vrhunac upravo ovih dana. Glumac je prvo izbio zub svojoj bivšoj partnerki, a potom ju je i nazvao svinjom u teranju.
Ugledna američka advokatica Glorija Alred napala je glumca Mela Gibsona odmah nakon što je u javnost procurio audio-snimak na kojoj 54-godišnji glumac navodno zasipa svoju bivšu devojku Oksanu Grigorjevu rasističkim i seksističkim uvredama.

Ako su citati istiniti, izjave Mela Gibsona zaista su užasne. Pokazuju najgori oblik rasizma i seksizma i otkrivaju pravog ženomrsca, koji je, prema mom mišljenju, opasan za žene – rekla je Alredova, i dodala da je već odranije jasno da Gibson prezire i Afroamerikance, što se čulo i kad je napao majku svog osmog deteta:

Izgledaš kao jeb… svinja koja se tera, ako te siluje grupa crnčuga, to će biti tvoja krivica – vikao je Mel, dok ga je Oksana potajno snimala.

Snimke je planirala da upotrebi u borbi za starateljstvo nad njihovom osmomesečnom ćerkom Lusijom.
Gospodinu Gibsonu (Mel Gibson) je potrebno lečenje kako bi naučio da savlada bes i mržnju prema rasnim manjinama i ženama – istakla je advokatica Glorija Alred.

Pre ovog snimka, u javnost su izašli i šokantni podaci koji su navodno razlog njihovog raskida i sudskog postupka – Mel je tokom jedne svađe tako jako udario Oksanu da joj je izbio zub, a od udarca je dobila i potres mozga. Bio je to samo jedan od Melovih ispada u kome je Oksana dobila udarac jer je od njega branila njihovu ćerku, ispričao je medijima izvor blizak Oksani. Kada je izlečila povrede, Oksana je tražila da se Melu zabrani pristup i njoj i detetu.

Još se svi sećaju i kako je pre četiri godine Mel vređao Jevreje kada ga je policija zaustavila zbog vožnje u pijanom stanju. A po svemu sudeći, filmsko „hrabro srce” i reditelj „Poslednjeg Hristovog iskušenja” zaboravio je na svoje reči:
Ono što želim da radim da bih izlečio sebe jeste da ublažim strahove kod drugih i da iscelim rane koje sam im možda naneo nečim što sam izgovorio.

Odabrao je pravi način, nema šta!

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com