Malezija i Namibija prvi put na sajmu turizma

Malezija i Namibija prvi put na sajmu turizma

U šest hala Beogradskog sajma, na sajmu Turizma okupiće se više od 1.153 izlagača iz 53 zemlje i najveće domaće i inostrane turističke organizacije, agencije, turoperateri, avio kompanije.

Međunarodni sajam turizma će biti održan od 18. do 21. februara u Beogradu, i prvi put će se predstaviti Malezija i Namibija, najavljuju organizatori.

Turistički potencijali i aranžmani za posetu ovim dalekim i egzotičnim destinacijama biće predstavljeni u hali broj 1 Beogradskog sajma.

Turizam je jedan od temelja privrede Namibije, a naročito ekoturizam, a turistička ponuda u divljinama zemlje nudi mogućnosti za sportski lov, ekstremne sportove, surfovanje po dinama i off-road vožnje.

Turističke atrakcije Malezije, kako je saopšteno, čine nacionalni parkovi, Naučno-istraživački centar, kao i mnogobrojne destinacije za ronjenje.

Na Sajmu turizma, u šest hala Beogradskog sajma okupiće se više od 1.153 izlagača iz 53 zemlje i najveće domaće i inostrane turističke organizacije, agencije, turoperateri, avio kompanije, predstavnici hotela, planinskih centara, banja, jezera, gradova, regija i zemalja sa svih kontinenata.

Slovenija je zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma.

Sa Sajmom turizma biće organizovane još tri manifestacije:

  • 12. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA,
  • 7. Sajam vina BeoWine i
  • 12. Sajam suvenira.

 

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com