Kreiraj svoj let uz nove tarife i dodatne usluge

Poslao/la

Bilo da putujete na produženi vikend samo sa ručnim prtljagom ili ipak planirate duže putovanje uz dodatni prtljag i ukusan obrok, od sada prilikom rezervacije karte možete da birate između 4 tarife.

Nove mogućnosti za putnike! Planirajte svoje putovanje onako kako vama odgovara!

Economy White, Economy Blue, Economy Red ili Business Silver se razlikuju u pogledu dozvoljene količine prtljaga, mogućnosti da promenite datum putovanja ili prioritetnog ukrcavanja na let. Uz svaku tarifu možete da odaberete dodatnu uslugu i kreirate sami svoj let.

Economy White je idealna opcija ukoliko putujete bez predatog prtljaga, uz najnižu moguću tarifu. To uključuje jedan komad ručnog prtljaga do 8 kilograma uz opciju dodatnih usluga.

Ukoliko putujete sa više prtljaga, Economy Blue tarifa predviđa jedan komad ručnog i jedan komad predatog prtljaga (do 23 kilograma), sticanje milja, kao i mogućnost promene datuma leta uz naknadu.

Economy Red tarifa je odlična opcija ukoliko želite dodatnu fleksibilnost i sve pogodnosti koje su predviđene Economy Blue tarifom, uz dodatak obroka, kao i mogućnost promene datuma putovanja bez naknade, prijavu za let na aerodromu, kao i mogućnost rezervacije sedišta unapred.

Ukoliko želite vrhunsko iskustvo, izaberite Business Silver tarifu koja je skrojena tako da putovanje prođe što jednostavnije i lakše. Pored prednosti koje sadrži Economy Red, ova tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje, prioritetni prtljag, dva komada predatog prtljaga i dve ručne torbe, kao i pristup Er Serbia Premijum salonu na Aerodromu Nikola Tesla.

Nove tarife će važiti za putovanja od 1. marta 2018. godine

Economy White tarifa neće biti dostupna za letove između Beograda i Tivta/Podgorice, kao i na svim letovima u okviru mreže od/do Moskve, Sankt Peterburga, Bejruta i Tel Aviva. Novi koncept tarifa se neće primenjivati na letovima od/do Njujorka.

Blog Post Lokacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *