Kreće i avio-saobraćaj sa niškog aerodroma

Poslao/la

Putnički avio-prevoz s niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ u petak će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije „Viz er“ iz Dortmunda.

Niški aerodrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije koronavirusa.

Mađarska kompanija „Viz er“ je na svom sajtu najavila da će njen avion iz Dortmunda sleteti na niški aerodrom u 11.25 časova, a pola sata kasnije krenuće nazad.

Ta kompanija letove na relaciji Dortmund-Niš ima petkom i ponedeljkom, a počela je prodaju karata za letove s niškog aerodroma do Beča – od 3. juna, kao i do Malmea, Memingena i Bazela – od 5. juna.

Nije poznato kada će avioni „Er Srbije“ i irske niskobudžetne kompanije „Rajaner“ ponovo početi da lete s niškog aerodroma.

Prvi put nakon ukidanja vanrednog stanja, kompanija Er Srbija obnovila je komercijalne letove, tako su sa beogradskog aeodroma „Nikola Tesla“ poleteli avioni za Cirih i Frankfurt. U Er Srbiji kažu da će uskoro normalizovati rad, a putnike uveravaju da će probleme ubrzo rešiti, piše N1.

Blog Post Lokacija

Komentari 1

  1. Pingback: "Wizz Air" obnovio letove sa niškog aerodroma do Beča - Avionom - informacije o putovanju avionom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *