Kakav brak ćete imati zavisi od datuma venčanja

Kakav brak ćete imati zavisi od datuma venčanja

Osim horoskopa po datumu rođenja, postoji horoskop i po datumu venčanja, a otkriva kako su se zvezde poslagale tog dana i šta vam je sudbina predodredila u budućnosti

Pronađite datum pod kojim ste se venčali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak, koje su njegove karakteristike i šta možete očekivati.

Ovan 21.3 – 20.4.
ovan horoskop znakPartnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svojem životu. Među njima uvijek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju rešiti sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

Bik 21.4 – 20.5.
bik horoskop znakOdlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri venčani pod znakom bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu.

Blizanci 21.5 – 20.6.
blizanci horoskop znakPartneri u vezi pod okriljem blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i ugodno im je živeti jedno s drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugoga.

Rak 21.6 – 22.7.
rak horoskop znakOva veza će biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri neće moći dugo da budu razdvojeni. Njima nikada neće nedostajati nežnosti i topline, a oboje žele veliku porodicu i puno dece. Loša strana je prevelika međusobna posvećenost, jer partneri ne žele nikuda jedno bez drugog.

Lav 23.7 – 22.8.
lav horoskop znakBrak započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas se žestoko svađati, čas strastveno voditi ljubav. Ipak, kako god bilo, uvek se drže zajedno i neće pred drugima pokazivati da imaju neke probleme u vezi.

Devica 23.8 – 22.9
devica horoskop znakVeza ovekovečena pod znakom Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo očvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

Vaga 23.9 – 22.10.
vaga horoskop znakOvaj brak prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugoga pokušavaju ugoditi drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Retko se svađaju, a upravo to bi mogao biti problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što može loše završiti.

Škorpija 23.10 – 22.11.
skorpija horoskop znakMeđu partnerima rođenima pod ovim znakom sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada što ga stavlja na veliko iskušenje. Ako žele da im brak potraje, oboje moraju pokazati više tolerancije.

Strelac 23.11 – 21.12.
strelac horoskop znakPartneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju razumeti jedan drugoga. Poverenja je među njima puno tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Jarac 22.12 – 19.1.
jarac horoskop znakOva veza je stabilna i partneri se u njoj osjećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje je. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentariše. Parneri u ovom braku morali bi malo poraditi na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila..

Vodolija 20.1 – 19.2.
vodolija horoskop znakTu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi u kojoj si partneri savršeno odgovaraju i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli zaključiti suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za mijenjanjem drugoga, ato bi moglo uništiti vezu.

Ribe 20.2 – 20.3.
ribe horoskop znakBrak pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati rešiti tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. U njihovom braku puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti.

O Goca

Saradnik sajta Avionom.com