Jedan od 50 putnika u avionu zaljubi se tokom leta

Poslao/la

Iako ne postoji ništa iritantnije od dosadnih saputnika koji žele da razgovaraju sa vama, postoji šansa da se zaljubite u nekoga u avionu.

Prema rezultatima nove studije HSBC banke u Velikoj Britaniji, jedan od 50 putnika u avionu zaljubi se tokom leta. Ostalih 49, verovatno muče muku sa napornim „komšijom“, piše CNN.

U istraživanju je učestvovalo 2.150 ispitanika iz 141 zemlje, dok je 6.000 ljudi iz Hong Konga, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije ispitano u okviru njihovih putničkih navika.

Studija je došla do zaključka da se jedan od 50 putnika zaljubi tokom leta. Međutim, u istraživanju se ne radi samo o romantičnim konekcijama ne nebu. Naime, jedan od sedam putnika tokom leta započne dugoročno prijateljstvo, a 16 posto putnika ostvari poslovno poznanstvo.

Učesnici studije odgovarali su i na pitanja o tome šta ih najviše nervira tokom boravka u avionu. Oko 48 posto njih kaže da ih izluđuje kada se neko izuje tokom leta, a 65 odsto njih osuđuje kada su putnici bezobrazni prema osoblju. Takođe, previše alkohola našlo se na ovoj listi kod 46 posto ispitanih.

Na listi su se kao nepoželjne našle i sledeće stavke: zauzimanje previše mesta za lični prtljag, korišćenje naslonjača za ruku, spavanje na tuđem ramenu i hrkanje.

Tako da, ukoliko želite da impresionirate potencijalnu srodnu dušu, sada znate kakvo ponašanje treba da izbegavate.

Blog Post Lokacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *