Japan Airlines deli 50.000 besplatnih karata

Poslao/la

U celoj ponudi postoji jedna caka – aviokompanije finansira isključivo put s aerodroma u Tokiju, Osaki i Kasai do krajnjeg odredišta, dok će srećni dobitnici morati da se pobrinu za karte iz svoje države do nekog od tri japanska grada

Japan Airlines poklanja 50 hiljada besplatnih avio-karata za obilazak slabije posjećenih delova Japana.

U cilju rasterećenja Tokija, koji je ujedno i domaćin ovogodišnjih Olimpijskih igara, vlasti su u saradnji s aviokompanijom odlučile da daju karte svim međunarodnim turistima, koje će moći da se iskoriste već ovog leta, tačnije u periodu od 1. jula do 30. septembra.

Kako navodi CNN, putnici će po principu „najbrži prst“ moći da biraju između četiri destinacije, a vreme polaska i odredište neće se znati sve do poslednjeg dana.

Ipak, u celoj ponudi postoji jedna caka.

Aviokompanije finansira isključivo put s aerodroma u Tokiju, Osaki i Kasai do krajnjeg odredišta, dok će srećni dobitnici morati da se pobrinu za karte iz svoje države do nekog od tri japanska grada.

Zainteresovani turisti se na konkurs mogu prijaviti samostalno, u paru ili kao četveročlana grupa.

Inače, japanska Vlada očekuje kako će „efekat olimpijade“ doneti približno dodatnih deset miliona posetilaca u zemlju ove godine. Godišnji dolasci stranih posetilaca u Japan u periodu od 2013. do prošle godine gotovo su se udvostručili.

Blog Post Lokacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *