Air France (AF) je nosilac francuske zastave i najveća avio-kompanija u zemlji. On je jedan je od osnivača Skajtim alijanse. Er Frans leti do oko 35 destinacija unutar Francuske i oko 170 destinacija u 93 druge zemlje.

Prtljag
Na Air France-ovim letovima je dozvoljeno poneti ručni prtljag u avion. Dimenzije i težina prtljaga su definisana od strane aviokompanije i mogu varirati u zavisnosti od rezervisane klase i rute.
Predati prtljag je takođe ograničen određenim dimenzijama i težinom. Isto i ovde sve zavisi od rezervisane putničke klase i pravca putovanja.

Klase

Ekonomska
Sedište u avionu može se odabrati nakon rezervacije aviokarte preko sajta aviokompanije ili na posebnom samouslužnom kiosku na aerodromu. Korisnici programa Flying Blue sa Platinum i Gold statusom mogu da koriste aerodromske salone bez obzira na klasu koju su rezervisali. U cenu karte uključeno je piće i užina koje putnici dobijaju u avionu. Na interkontinentalnim letovima svaki putnik ima pravo poneti jedan komad registrovanog prtljaga težine do 23 kg koji je ulkjučen u cenu karte. Putnici za vreme leta mogu dobiti jastuk, ćebe, masku za spavanje i slušalice. Postoji i poseban meni za decu.

Premium Ekonomska
Putnici koji su rezervisali let u premium Ekonomskoj klasi, imaju više mesta za noge između sedišta. U cenu karte uračunat je i veći prtljag, prvenstvo usluga na aerodromu, pristup salonima i povećani broj miljažnih bodova. Dodatno, na interkontinentalnim letovima svaki putnik dobija pored ostalog: jastuk, vuneno ćebe i flašicu vode.

Biznis Klasa
U biznis klasi svako sedište može da se pretvori u krevet dugačak dva metra. Fotelja može takođe biti udobno mesto za rad – zahvaljujući maloj lampici, utičnicama za uređaje, satelitskom telefonu, slušalicama koje izoluju zvuk. Dodatno, uz naručeni obrok poslužuju se francuska vina.

La Première
Ovo je najudobnija opcija putovanja sa aviokompanijom Air France. Usluga u avionu je dostupna u svakom trenutku. Putnici, osim seta za spavanje dobijaju i kozmetiku Živanši za osveženje. Jelovnik pripremaju najbolji kuvari, dobitnici Mišelinovih zvezdica.

Online check-in
Čekiranje online je dostupno 30 sati pre polaska i dozvoljava da potvrdite svoju prisutnost na letu i da odaberete sedište. U završnoj fazi čekiranja putnik dobija bording karte. Nakon dolaska na aerodrom putnicima ostaje samo da predaju svoj prtljag na šalteru čekina.

Recenzije

Ostavite recenziju

Ažurnost:
Cene karata:
Prevoz prtljaga:
Udobnost:
Osoblje:
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed

Komentari 0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Učiavanje…