Aeroflot (SU) je glavni ruski avio-prevoznik i jedna od najvećih grupa avio-kompanija u Evropi. U 2017. kompanija Aeroflot je prevezla 32,8 miliona putnika (50,1 milion putnika kao Aeroflot grupa uključujući podružnice). Aeroflot leti na 146 destinacija u 52 zemlje i ponosan je član SkyTeam globalne alijanse avio-kompanija.

Prtljag

Aeroflot dozvoljava unošenje ručnog prtljaga u kabinu. Njegove dimenzije i težina zavise od avio-kompanije i mogu varirati u odnosu na putnu klasu i destinaciju.
Prtljag koji se predaje u avion takođe mora imati određene dimenzije i težinu, što isto zavisi od klase rezervacije i destinacije.

Putne klase

Putnicima ekonomske klase omogućena je raznolika ponuda audio i video programa, radio-programa, televizijskih kanala i filmova. Putnici biznis i premijum klase imaju pristup i audio-knjigama i video-igrama. Putnici svih klasa mogu kupovati u duty free shopu u avionu. Razlika između ekonomske klase i klasa biznis i premijum je u udobnosti putovanja – ekonomska klasa nema veći razmak između sedišta. Uz to, jela u klasama biznis i premijum služe se na porcelanskim tanjirima.

Čekiranje onlajn

Ako putujete kompanijom Aeroflot, čekiranje preko interneta možete obaviti od 24 sata do 90 minuta pre zakazanog poletanja. Čekiranje onlajn možete obaviti i preko mobilne aplikacije. Ako odaberete da se čekirate na internetu, sa sobom morate poneti odštampanu kartu za ukrcavanje (boarding pass). Čekiranje onlajn nije omogućeno ako letite sa aerodroma u SAD i Indiji, a takođe ni ako putujete sa detetom mlađim od 2 godine.

Radno vreme

Ponedeljak

08:00 - 17:00

Utorak

08:00 - 17:00

Sreda

08:00 - 17:00

Četvrtak

08:00 - 17:00

Petak

08:00 - 17:00

Subota

-

Nedelja

-

Kancelarija na aerodromu Beograd - Terminal 2, ponedeljak-nedelja: od 10:30 - 14:30 h i od 21:30 - 01:30 h

Recenzije

Ostavite recenziju

Ažurnost:
Cene karata:
Prevoz prtljaga:
Udobnost:
Osoblje:
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed

Komentari 0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Učiavanje…