Najveći grčki prevoznik, Aegean Airlines (A3), leti do više od 80 destinacija širom Evrope, kao i do mesta u Africi i Srednjem istoku. Ima čvorišta na Međunarodnom aerodromu u Atini (ATH), Međunarodnom aerodromu u Larnaki (LCA) i Međunarodnom aerodromu u Solunu (SKG).

Prtljag
Putujući sa avio kompanijom Aegean imate pravo da ponesete ručni prtljag u kabinu aviona. Njegova težina i dimenzije su određene od strane avio kompanije i mogu varirati u zavisnosti od rezervisane klase ili destinacije. Registrovani prtljag isto mora imati određene dimenzije i težinu. Ovde takođe sve zavisi od rezervisane klase i rute.

Klase
Putnici ekonomske klase putuju sedeći na kožnim sedištima. Za vreme puta imaju pristup zabavnom programu, a jedan od kanala prikazuje informacije o letu i mapu sa označenjem gde se trenutno nalazi avion. Putovanje biznis klasom sa avio kompanijom Aegean daje putnicima različite prednosti npr. ulazak u avion odvojenim ulazom i mogućnost odabira sedišta do 24 h pre leta. U kabini putnici mogu uživati u udobnim foteljama, a za veći komfor putnika, u svakom redu srednje mesto je prazno. Putnici ove klase dobiće piće dobrodošlice, za vreme leta poslužuje im se topli obrok, predjelo, čokoladice, kafa, alkohol, tople peškire i novine.

Čekiranje online
Ukoliko putujete sa avio kompanijom Aegean Airlines imate mogućnost uraditi online check-in od 48 sati do 30 minuta pre planiranog poletanja, a takođe odabrati mesta u avionu po želji birajući slobodna mesta na prikazanoj mapi sedišta. Nakon odrađenog čekiranja trebate odštampati svoju bording kartu ili preuzeti je preko mobilne aplikacije na svoj smartfon.

Dodatne usluge
U avionu, na međunarodnim letovima putnici mogu da nabave parfeme, kozmetiku, nakit, satove i druge artikle poznatih brendova, po pristupačnim cenama.

Radno vreme

Ponedeljak

08:30 - 17:00

Utorak

08:30 - 17:00

Sreda

08:30 - 17:00

Četvrtak

08:30 - 17:00

Petak

08:30 - 17:00

Subota

-

Nedelja

-

Recenzije

Ostavite recenziju

Ažurnost:
Cene karata:
Prevoz prtljaga:
Udobnost:
Osoblje:
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed

Komentari 0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Učiavanje…