Eli Goulding otvara Egzit

Eli Goulding otvara Egzit

Muzička superzvezda Eli Goulding dolazi u Srbiju i 7. jula će nastupiti na svečanom otvaranju ovogodišnjeg Egzit festivala.

NOVI SAD – Muzička superzvezda Eli Goulding dolazi u Srbiju i 7. jula će nastupiti na svečanom otvaranju ovogodišnjeg Egzit festivala, najavljeno je danas.

Pevačica Eli Goulding sa više od 17 prestižnih nagrada, multiplatinastim tiražima i tri milijarde jutjub pregleda, smatra se jednim od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice uz Tejlor Svift, Adel i Rijanu, piše u najavi organizatora.

Ona je ove godine jedan od najtraženijih “hedlajnera” na najvećim svetskim festivalima kao što su Glastonberi, Lolapaluza, Siget i brojni drugi, a ove godine predvodiće i program kalifornijskog giganta Koachele , zajedno sa Kelvinom Herisom i ponovo okupljenim bendom Gans end rouzis.
Na glavnoj bini Egzita Eli Goulding će izvesti neke od svojih najvećih hitova poput “Burn”, “Love Me Like You Do”, “Starry Eyed” i tako dalje.

Egzit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nakon toga Egzit “putuje” na Jadransko more na Si dens festival od 14. do 16. jula.Pored Eli Goulding, nastupe su već potvrdili Wiz Khalifa, Bastille, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Shulz, Zomboy, Wilkinson i drugi.

O Goca

Saradnik sajta Avionom.com