Čudni i nestvarni ali fantastični hoteli

Čudni i nestvarni ali fantastični hoteli

Ovih sedam hotela nisu samo obično mesto na kojem se prespava. Oni su mnogo više od toga. Svaki hotel je novo, nezaboravno iskustvo!

Kakslauttanen arktički rizort, Finska

Jedno od najčistijih i najskrovitijih mesta na zemlji. Ako vas tamo put odvede, znajte da možete da iznajmite iglo, običnu sobu ili stakleni iglo. Ako se odlučite za ovu treću mogućnost pogled na zvzdano nebo vam je zagarantovan.

Hotel Grobnica, Amerika

Hotel Grobnica

Hotel Grobnica, Amerika

Crkva Svetog Patrika u Lujstonu nudi mogućnost spavanja u najjezivijem smeštaju na svetu. Tomas Voles pomogao je sagradnju ove crkve i bio je njen sveštenik sve do 1907. godine kada je umro. Sahranjen je u grobnici ispod crkve. Crkva je preuređena u hotel, u grobnici može da se spava jer su ostaci pokojnika prebačeni na groblje. Pa ko voli nek izvoli!

Hotel Pseći lavež, Amerika

Hotel Pseći lavež, Amerika

Hotel Pseći lavež, Amerika

Ovaj hotel nudi sav ugođaj koji je neophodan vama i vašem krznenom drugaru. Hotel se sastoji od jednog velikog psa i jednog malenog psa u kojem su sobe.

Kućica za konje, Velika Britanija

Kućica za konje, hotel, Velika Britanija

Kućica za konje, hotel, Velika Britanija

Nekada prevozno sredstvo za konje danas je udoban smeštaj. Izdvojen na travnatu površinu, udaljen od gradske buke ovaj smeštaj nalazi se u blizini grada Kenta u Velikoj Britaniji. I ne brinite, nema konja u njima!

Hotel na drvetu, Švedska

Hotel na drvetu, Švedska

Hotel na drvetu, Švedska

Ako ste se ikada zapitali kako je pticama u gnezdu sada imate priliku da to i osetite. Ukoliko vas put odvede do Švedske ne propustite spavanje na drvetu i to u gnezdu.
Hotel se sastoji iz pet soba, a svaka soba ima svoje stablo i potpuno je drugačija od druge. Najviše pažnje svakako privlači ptičije gnezdo, ali ništa nisu manje interesantne ni NLO ili kocka od ogledala. Svaka soba ima svoje kupatilo, a u ponudi je čak i sauna!

Luda kuća, Vijetnam

Luda kuća hotel

Luda kuća, hotel, Vijetnam

Ne postoji prigodnije ime za ovaj Hotel od ovog koji poseduje. Hotel je urađen u stilu sličnom onom koji je imao Gaudi. Poznata je turistička atrakcija u Vijetnamu i poseduje tematske sobe. Teme su najčešće životinje poput tigra, kengura ali i termita.

Hotel balončić, Francuska

Hotel balončić, Francuska

Hotel balončić, Francuska

Smešten među gusto drveće ovaj hotel daje poseban ugođaj, a opet i privatnost. Ovi baloni napravljeni su od recikliranog materijala i nemaju loš uticaj na životnu sredinu.

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com