Besplatno promovišite vaš biznis, reklamirajte se preko besplatnog listinga na našem sajtu. Ovde vam je omogućeno da besplatno predstavite vaš biznis, firmu, kompaniju, sajt, usluge, servise, proizvode i dr.

Besplatni listing na našem sajtu omogućava vam da na posebnoj, detaljnoj stranici ubacite sve informacije vezane za vaše poslovanje i vaš biznis. Pored toga, bićete uvršteni i u odgovarajuću kategoriju i podkategoriju koja odgovara vašem biznisu.

Takođe, pored kategorija, vaši listinzi naći će se i na stranicama pripadajućih lokacija za vaš biznis.

Unešenje teksta i informacija na detaljnoj stranici nije ograničeno, niti na bilo koji način limitirano. Napomenimo da je ovo početni – inicijalni tip listinga.

Ukoliko želite da uz listing imate sliku ili galeriju, prikažete mapu vaše lokacije, linkujete vaš sajt ili profile na socijalnim mrežama, i još mnogo više je omogućeno sa naprednijim tipovima listinga – PLUS LISTING i IZDVOJENI LISTING. Više na strani ovde. Veoma je važno što prikazivanjem u naprednijim listinzima dobijate linkovanje ka vašem sajtu sa našeg sajta! Znači dobijate još jedan plus, ovog puta od Google-a, Yahoo, Bing, Yandex…jer vas linkuje dobro pozicioniran sajt, koji postoji više od 12 godina! Ovo linkovanje vredi mnogo, mnogo više, što znaju oni koji se bave marketingom, SEO pozicioniranjem sajtova itd. ali nama će biti drago da ste sa nama uspeli!

Dodatne informacije o svim tipovima listinga i razlikama između njih pogledajte na stranici vrste listinga na sajtu.

Uvek možete i da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja!