Zašto se reklamirati na našem sajtu?

  • Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti. Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi…).
  • Zato što istraživanja pokazuju da većinu korisnika interneta sa teritorije Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakterističnu ciljnu grupu koja sebi može priuštiti ono što čini vašu ponudu.
  • Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice određenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.
  • Zato što su važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, između ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.
  • Naš sajt posećuje u velikom broju i dijaspora – zbog jedinstvenog viznog režima i informacija o dijaspori. Dijaspora uvek izabere najbolje i plati za to.

Ukoliko ste za saradnju obratite se našem marketing timu na putujavionom@gmail.com.

Sve najbolje u daljem radu,
Dragan S.
putujavionom@gmail.com
www.avionom.com

Nakon odabira mesta gde će se prikazivati Vaš baner (reklama) javite se na E-mail: putujavionom@gmail.com kako bismo Vam rezervisali mesto. U roku od 24 časa Vaša reklama počinje da se prikazuje.