Avio karte iz Srbije od 5 evra – ali…

Avio karte iz Srbije od 5 evra – ali…

Low cost avio kompanije za period pred nama imaju izuzetno primamljive ponude, čak i za putovanja iz Srbije. Šta je najpovoljnije što se nudi trenutno i pod kojim uslovima?

Wizz air ima specijalnu akciju prodaje karata za 9,99 evra, što će mnogima zazvučati kao sjajna ponuda. Naravno, postoji fora – važila je samo 16. decembra. Važi samo za određene letove i mora da se putuje do 31. januara 2021.

Šta od superjeftinih letova Wizz aira ima iz Beograda?

Odlična varijanta za Francusku – karte u jednom smeru za kraj decembra (i kraj januara) od 1.759 evra; za Nemačku 2.349; za Holandiju 2.939, za Švedsku 1.759 dinara.

Ryanair je ipak „pobedio“ s avio kartama iz Niša do Milana, koje za kraj decembra mogu da se kupe za samo 4,99 evra, dok su karte u suprotnom pravcu tokom januara 5-8 evra. Naravno, treba imati na umu i uslove za ulazak u Italiju, ali ako imate dobar razlog i sve što je potrebno – povratna karta može vas ispasti svega desetak evra.

Ista kompanija nudi avio prevoz za Stokholm od 13 evra (u jednom pravcu), dok vas u ovom periodu povratna karta do Beča može ispasti i samo 16 evra ako se dobro iskombinujete, piše Nova.rs.

Easyjet iz Beograda ima samo tri destinacije – za Bazel i Ženevu je najpovoljnija karta u jednom pravcu oko 28,5 evra, za Berlin 31 evro.

Od pre neki dan važi i specijalna zimska ponuda kompanije AirSerbia, a najpovoljnije karte su za Dizeldorf (4.602 dinara), Berlin (4.956 dinara) i Barselonu (4.838) – u jednom smeru.

O Simon

Osnivač sajtova: www.Avionom.com, www.Dijetica.com, www.Rentiranje.com, www.EUMediaGroup.com